Een bedrijfsbezoek geeft een goed inzicht in de uitdagingen en kansen van onze klanten. Samen met Geert Heijmans (van Kubus Nuland) bezocht ik, Mieke Verstegen, Dier Enzo in Geffen.

We werden gastvrij ontvangen door Giel Eijsvogels. Giel nam in 2020 de winkel over en laat ons nu trots zien hoe zijn zaak letterlijk en figuurlijk is gegroeid. Zijn winkel nodigt nu uit tot een inspirerende rondwandeling langs een breed assortiment dierenverzorgingsproducten.
“Ja, zien is kopen!” vertelt Giel lachend. “Vroeger had onze zaak een magazijn-sfeer. Nu is het een beleving om hier rond te lopen. We voorzien de klanten nu van veel meer producten en dus is onze toegevoegde waarde ook gegroeid.”

Giel Eijsvogels kwam ‘via via’ in contact met Geert Heijmans van Kubus Nuland. Echt op zijn Brabants dus. Het klikte en nu vervult Kubus Nuland een totaalpakket aan financiële en administratieve taken voor Dier Enzo. Giel maakt optimaal gebruik van de software die Kubus aanbiedt en samen met Geert is het boekhoudprogramma geoptimaliseerd voor de situatie van Dier Enzo.
De salarisadministratie wordt sinds een jaar verzorgd door Kubus Lonen. “Zo komt de Kubus organisatie goed voor de dag!” zegt Giel tevreden.

In de toekomst willen we meer bedrijven gaan bezoeken, we maken daarvoor graag een afspraak. Heeft u interesse? Laat het ons dan weten en bel 0485 350 636. Hoe beter we elkaar kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn. Kubus. Vierkant achter uw zaak!

Ga naar de bovenkant