Kubus Lonen verzorgt salarisadministratie en meer

Kubus Lonen is ontstaan als servicekantoor voor de Kubus organisatie. Namens de Kubus kantoren verzorgen we al jarenlang de salarisadministratie voor de kantoren en hun klanten. In de loop der jaren hebben steeds meer administratiekantoren en werkgevers de salarisverwerking bij ons ondergebracht.
De specialisatie is hetzelfde gebleven: het verzorgen van de salarisverwerking in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan het verzorgen van salarisstroken, loonaangiften, pensioenaangiften en PAWW aangiften inclusief advisering.

We houden van duidelijke afspraken en transparantie. Bijvoorbeeld door te werken met vaste contactpersonen voor elke werkgever en/of kantoor. Deze vaste contactpersoon behartigt alle zaken die te maken hebben met je salarisadministratie. In overleg wordt er vooraf een tarief afgesproken met de inbegrepen werkzaamheden. Voor eventuele extra werkzaamheden wordt ook vooraf een tarief overlegd. Je bepaalt zelf in welke mate je zelfstandig de salarisadministratie voert. Naarmate je zelfstandigheid groeit, worden de tarieven lager. Een efficiënte manier van samenwerken die geld en tijd bespaart. Tijd en geld die je kunt investeren om te doen waar je goed in bent: ondernemen.

Met de online salaris- en HRM-sofware van Nmbrs® bieden we jou en je medewerkers 24/7 volledig inzicht in je salarisadministratie. Daarnaast is Nmbrs® eenvoudig te koppelen met diverse softwarepakketten voor journaalposten en urenregistratie.

Nergens op de wereld is er een salarisstrook die zo complex als in Nederland. En er verandert elke dag wel iets. Wij hebben daar onze specialiteit van gemaakt en daar mag je best gebruik van maken.

Psst… Snel in contact komen?

Ben je geïnteresseerd in onze diensten en wil je meer informatie? Laat hieronder je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk.

  Inbegrepen diensten en services

  • Salarisstroken per 4 weken of per maand

  • Verschillende automatische signaleringen, zoals leeftijdsverhogingen, dienstjubilea, einddata arbeidsovereenkomsten, etc
  • Signalering van cao-wijzigingen en -verplichtingen
  • Aanleveren van binnen- en buitenlandse betaalopdrachten
  • Periodieke overzichten naar wens
  • Berekenen en inzenden van loonaangiften

  • Aan- en afmelden van werknemers en periodieke aanleveringen bij het pensioenfonds

  • Berekenen en inzenden van PAWW-aangiften

  • Jaaroverzichten voor het opstellen van je jaarrekening
  • Jaaropgaven van werknemers

  • Pro-formaberekeningen
  • Telefonische ondersteuning bij salariszaken

  Extra mogelijkheden

  Zowel werkgevers als administratiekantoren kunnen in ons online portaal alle benodigde salarisdocumenten raadplegen, zoals de salarisstroken, betaalbestanden, loonaangiften en alle andere denkbare documenten. Ook kun je je medewerkers toegang geven tot hun eigen online portaal, zodat zij zelf hun salarisstroken en jaaropgaven kunnen inzien. Wil je meer inzicht in je salarisadministratie en personeelsgegevens? Dan kun je gebruik maken van de uitgebreide werkgeversmodule. Je kunt er ook voor kiezen om de volledige verlof- en verzuimadministratie via Kubus Lonen te laten verlopen.

  Loonadministratie