De kracht van Kubus Lonen is de informele sfeer, persoonlijk contact en servicegerichte dienstverlening. Ons team bestaat uit 8 salarisadministrateurs, met elk een eigen specialisme binnen de branche. Denk bijvoorbeeld aan kennis van pensioenen, CAO’s, loonheffingen of juist specifieke kennis van een bepaalde sector.

Door deze specialisaties ben je verzekerd van een accurate en snelle verwerking van al je salariszaken en bijbehorende advies. We zijn op de hoogte van elkaars dossiers, waardoor werkzaamheden gemakkelijk overgenomen kunnen worden. Op die manier garanderen wij continuïteit in de salarisadministratie.

We volgen met regelmaat cursussen waarmee het kennisniveau op peil wordt gehouden en indien nodig uitgebreid wordt met nieuwe branche specifieke kennis. Hierdoor zijn wij altijd actueel en op de hoogte van nieuwe wet- en regelgeving.

Laten we kennis maken!

Anneke Hindriks

Dienstverlening

Hoe je het ook wendt of keert, bij Kubus Lonen betaal je alleen waar je gebruik van maakt tegen een scherp tarief.  Elke dienstverlening wordt met de hoogst mogelijke zorg opgepakt. Maak vandaag nog een afspraak om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Missie & visie

We nemen alle praktische zaken rondom salarisadministratie uit handen, zodat je gewoon kunt doen waar je goed in bent: ondernemen! Zo zorgen wij ervoor dat ondernemen nog leuker wordt. Kubus Lonen is de logische keuze voor een betrouwbare salarisverwerking.